תקצירי מקרים תביעות אובדן כושר עבודה

בדף זה ריכזנו עבורכם את המידע ואת תקצירי המקרים אשר טופלו על ידי משרדנו בתחומי אובדן כושר עבודה.

אובדן כושר עבודה- הפסקת תשלומי תגמולי הביטוח (הקצבה החודשית)

האם יכולה חברת הביטוח יום בהיר אחד, לאחר 14 שנים בהם שילמה מדי חודש תגמולי ביטוח, לשנות לפתע את החלטתה ולהפסיק את תשלום התגמולים וכל זאת בטענה כי חזר לנו כושר העבודה ? התשובה היא כן. האם אפשר וצריך להילחם בהחלטה שכזאת ולדרוש חזרה את התגמולים שמגיעים לנו? התשובה היא חד משמעית -כן!

דחיית פיצוי לאובדן כושר עבודה

האם חברות הביטוח יכולות, באופן אוטומטי, לעשות שימוש בתנאים וסייגים שקיימים בפוליסה, על מנת לנסות ולפטור את עצמן מהחבות כלפי מבוטחיהן? התשובה היא שלא, ממש לא! ידוע כי במקרים לא

זה אפשרי גם כשהביטוח הלאומי מסרב

גם שהביטוח הלאומי מסרב; הייתם עדים למקרה טראומתי בעבודה שפגע בתפקודכם? יתכן בהחלט שמגיעה לכם הכרה כנפגעי עבודה עפ"י חוק הביטוח הלאומי, על כל המשתמע מכך!

שניה. זה הזמן בו חייכם יכולים להתהפך אם נפגעתם בתאונה! 

אל אף שאנו מוגנים בחוק, יש לו פרשנויות רבות שיכולות להשאיר אותנו – אם לא נדע מה לטעון וכיצד להוכיח את טענותינו – ללא פיצוי שיהלום את פגיעתנו. אך אם נדע כיצד לפעול, מה לטעון וכיצד להוכיח זאת – נוכל, בעזרת אותו חוק, להחזיר את חיינו למסלול הנכון ולקבל פיצוי מלא על כל פגיעה בהכנסה שהתאונה לקחה מאתנו.

מה קורה כשהועדה הרפואית של קרן הפנסיה מחליטה כי אנו כשירים לחזור לעבודה כשבפועל אנחנו לא

שוב ושוב פונים למשרדנו לקוחות המבוטחים במסגרת קרן הפנסיה בביטוח אי כושר עבודה. הם מספרים כי בבואם לוועדה הרפואית הם נתקלים ביחס קשה, לא מקצועי ומקומם המשאיר אותם חסרי אונים וללא יכולת לקבל את פנסיית הנכות לה הם זכאים וזאת למרות שעקב מצבם הרפואי, אין באפשרותם לשוב לעבודה.

תקציר מקרה- צעיר בן 41 שעבר אירוע לב וחברת הביטוח סירבה לעמוד בהתחייבותה.

לצערנו, אף אחד מאתנו אינו יכול לחזות מתי בדיוק יתרחשו שינויים משמעותיים בבריאותו. לכן כל כך חשוב לוודא שאנו מבוטחים למקרה בו יתרגש עלינו אסון בגוף או ברכוש. אלא שהביטוח שעשינו עדיין לא מבטיח לנו כי בכל מקרה, עם קרות האירוע, נקבל את כל מה שמגיע לנו.